neljapäev, 29. november 2007

Elust-olust




Tervitused palmide alt!!!
Niisiis, eile kaisime New Farm Parkis, mis asub meie kodu ligidal. Vaga armas roosipark! Eile liitusime ka kohaliku raamatukoguga, kust saamegi tasuta internetis tippida 55 min/per day. Tana kaisime Brisbane Riveril katamaraanivms loomaga soitmas, polesime ara, nyyd oleme punased ja joulu meeleolus. :)
Veel jalutasime veidi kesklinnas, kohutavalt palju inimesi, tulime ruttu tulema ja laksime hoopis palmide parki jalutama.
Natuke kohalikust elust. Hommikul kella 6st on koik juba yleval - roosad ja roomsad. Poes pakitakse asjad tasuta kilkotti, yle yhe on valged autod ja Fordid ja Toyotad. Meie valge RAV oleks siia sobinud ideaalselt! Peaaegu igas hoovis kasvavad palmid, poest ostame asju, mis on pakitud tavalisse pakendisse ja mis on seetottu odavamad. Sellel on nimeks siis pandud SMART BUY (tark ost). Tana tegimegi ainult smart buyd! :) Ja koige naljakam on see teistpidine liikulus, no ei suuda harjuda veel..
Ajavahega on ka lood nagu on, lonua ajal muudkui haigutame kahekesi siin.
Majas, kus elame on meil vist koige VIPIM tuba - oma vannituba, teistel on koridoris, hommikukohvi joome rodul, kuhu uks meie toast avaneb, allkorrusel on piljard ja bassein. SUPER!
Ahjaa, eile ohtul oli mul veidi jahe, panin dressiplussi selga ja Ats oli kuri ja ytles, et tema ei taha enamkunagi kuulda, et mul on AUSTRAALIAS kylm!!! :))) Mudu saabab mu kohe koju tagasi.. :)
Olgu, tanaseks koik, olge monusad, varsti saab ehk pilte ka!
Kallistused suured!!!
D

2 kommentaari:

Egle Vulla ütles ...

mnjah, ma arvan, et kui Eestis ka nii palju päikest oleks, siis ei viitsiks siin ka inimesed rohkem magada kui aint kella 6-ni.

Anonüümne ütles ...

Heippa-hei,
Kihvt, mõnus, muhe, et olete lõpuks sihtkohta pärale jõudnud. Tahtsin anda märku sellest, et kirjatuvi jõudis minu koju päev pärast teie suunavõttu rohelise maa poole. Ja varsti-varsti on valmimas ka kirjatükk:) Saatsin muidu ka sellekohase sms, aga see vist ei jõudnud kohale... noh jah, eks tõelisele puhkusele minnakse ikka nii, et jäätakse tööasjad jm segavad faktorid maha:P
Mõnusat ja põnevat avastusretke, nii enese, teineteise kui ka Austraalia:)
Kallistan,
K