kolmapäev, 28. november 2007

Austraalia!!!





Lend Austraaliasse oli kohutavalt pikk, aga lopuks ometi oleme kohal!
Saabudes oli ilm veidi vihmane st enne meie tulekut oli sadanud, aga meie nagime aint marga maad. Tunne oli nagu oleks vihmametsas - umbne ja marg. Lennujaama tuli vastu yks tuttav, kes soidutas meid Brisbane kesklinnas ringi, saime passi templid, et tohime tood teha ja lopuks viskas meid Student Backpackersite House, kus oraniseeris meile nadalase majutuse. Koht asub kesklinnale vaga ligidal, omanikud on lahked ja ylejaanud yyrnikud on randajad nagu meie. Kui olime joudnud oma majutuskohta, keerasime kohe tudile. Magasime umbes 15 tundi jutti ja oleme ikka veel vasinud, kuid natuke vaatasime juba ringi. Jalutasime kenas pargis, shoppasime poes, ostsime syya ja nyyd oleme raamatukogus internetis.
Austraalias on esialgsel pilgul koik vaga roomsad ja rahulikud, majad nagu nukumajad, hinnad peaaegu samad, mis Eestis, paike paistad ja on soe. Toeline puhkus!!!
Homme kirjutan ehk rohkem, seniks aga aidaa tupsud!!! D

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Positiivse poole pealt;) - ma tõesti juba igatsen Sind! Negatiivse poole pealt - kui te sealt lahkete omanike majutuspaigast käteräti varastate, siis nad järgmiste eestlaste vastu enam nii lahked ei ole;))))
Rõõmus,et kohale jõudsite ja jääb teie memuaare põnevusega ootama!
TOTO TOTU

Anonüümne ütles ...

Tere
Võrratu seiklus.Ka mul on midagi sellist plaanis kui saan oma asjadega ühele poole....s.o.kui tekib vaba raha seiklemiseks.Praegu aga vaatan reisikirja ja olen rõõmus,et on ka selliseid inimesi.

tiit